Любов, приличаща на вятър ®
Моята любов е като вятър,
невидима, но се усеща...
понякога е леден полъх,
понякога изпепеляващо гореща.
Моята любов е като вятър,
докосва те ефирно в мрака,
оставя белег от среднощна среща
и с тих копнеж отново ти я чакаш.
Любов, приличаща на вятър,
непостоянна и незрима...
витае в пространството около теб...
Невидима е, но я има!
© Мариана All rights reserved.