Ти в сърцето ми влезе отново
и усмивката върна в мойте дни,
страстта бушува и вилнее
изпепелява нашите души.
Как още на теб съм подвластна
след толкова болка
и изплакани сълзи,
но щом те зърна,
в миг всичко спира
и любовта не спира да кипи.
Със теб времето минава бързо
не усещам кога набира скорост то,
а погледът ти нежен ме обгръща
като топли слънчеви лъчи.
Щом докосна мойто тяло,
то потрепна плахо на мига,
за теб дори не бе мечтало
да го обгърнеш с нежността.
Любов такава не се забравя,
дори след нея да остане само жарта!
© Цветелина Недялкова All rights reserved.