8 dic 2011, 6:20

Любов такава не се забравя 

  Poesía » De amor
1114 0 3

Ти в сърцето ми влезе отново

и усмивката върна в мойте дни,

страстта бушува и вилнее

изпепелява нашите души.

 

Как още на теб съм подвластна

след толкова болка

и изплакани сълзи,

но щом те зърна,

в миг всичко спира

и любовта не спира да кипи.

 

Със теб времето минава бързо

не усещам кога набира скорост то,

а погледът ти нежен ме обгръща

като топли слънчеви лъчи.

 

Щом докосна мойто тяло,

то потрепна плахо на мига,

за теб дори не бе мечтало

да го обгърнеш с нежността.

 

Любов такава не се забравя,

дори след нея да остане само жарта!

© Цветелина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??