За теб хиляди думи мога да изрека,
но всички ще са меко казано на това,
което е в моята душа!
Може би най-точно ще те опиша,
ако божествено чувство те нарека
или просто Любов, запалена от Бог!
Има огромна част в моето сърце,
обгърната от нежност и лава гореща
и там си ти - там ще си винаги!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.