2.08.2013 г., 11:30 ч.

Любов, запалена от Бог 

  Поезия » Любовна
463 0 0

За теб  хиляди думи мога да изрека,

но всички ще са меко казано на това,

което е в моята душа!

 

Може би най-точно ще те опиша,

ако божествено чувство те нарека

или просто Любов, запалена от Бог!

 

Има огромна част в моето сърце,

обгърната от  нежност и лава гореща

и там си ти - там ще си винаги!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??