Бездни с камъни и бездни от чувства,
те толкова силно привличат,
изградени сякаш със тайно изкуство,
към себе си теглят ли, теглят...
... Искаш ли любовна бездна да си направим,
към ръба ù да се приближим със смелост
и без дълбочината ù да мерим,
да се хвърлим като от кула на крепост...
Няма да страдаме от предразсъдъци разни.
И няма да слушаме хорски брътвежи.
Ще сме сами в любовната бездна.
И ще се отдадем на страстта на копнежа.
© Димо All rights reserved.