12 авг. 2012 г., 12:15

Любовна бездна 

  Поэзия
473 0 0

 

 

 

Бездни с камъни и бездни от чувства,
те толкова силно привличат,
изградени сякаш със тайно изкуство,
към себе си теглят ли, теглят...

 
... Искаш ли любовна бездна да си направим,
към ръба ù да се приближим със смелост
и без дълбочината ù да мерим,
да се хвърлим като от кула на крепост...

 

Няма да страдаме от предразсъдъци разни.

И няма да слушаме хорски брътвежи.

Ще сме сами в любовната бездна.

И ще се отдадем на страстта на копнежа.

© Димо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??