Любовна мъка
Изпитвам към теб любовна мъка,
ти живота ми обърка,
психиката ми се вълнува,
тялото ми по твоя милост бленува,
знам, че ти е трудно, но не ридай,
безкрайност от споделени мигове ми обещай,
искам да си щастлив и много обичлив!
© Пламена Сомова All rights reserved.