26.01.2012 г., 10:32 ч.

Любовна мъка 

  Поезия » Любовна
635 0 1

Любовна мъка

 

Изпитвам към теб любовна мъка,

ти живота ми обърка,

психиката ми се вълнува,

тялото ми по твоя милост бленува,

знам, че ти е трудно, но не ридай,

безкрайност от споделени мигове ми обещай,

искам да си щастлив и много обичлив!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??