Aug 9, 2011, 10:53 AM

Любовният извор 

  Poetry » Love
712 0 2

Искам нощем до мен да заспиш.

Сутрин с усмивка до мен да се будиш.      

Живота нека заедно да изживеем. 

Щастливи заедно ще пеем.              

Към извора любовен ще вървим. 

Стъпка по стъпка извора ще стигнем.                

Изморени от път, до брега ще коленичим. 

Жадни от извора любовен вода да пием.                                                                          

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??