9 авг. 2011 г., 10:53

Любовният извор 

  Поэзия » Любовная
710 0 2

Искам нощем до мен да заспиш.

Сутрин с усмивка до мен да се будиш.      

Живота нека заедно да изживеем. 

Щастливи заедно ще пеем.              

Към извора любовен ще вървим. 

Стъпка по стъпка извора ще стигнем.                

Изморени от път, до брега ще коленичим. 

Жадни от извора любовен вода да пием.                                                                          

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??