Ти идваш като кръстница вълшебница,
но носиш лък на купидон,
душата ми направи пленница,
в сърцето ми заби пирон.
Накара ме безумно да се влюбя,
в душата и сърцето на жена,
а после в миг да я загубя,
да погубя любовта.
© Иван Бодуров All rights reserved.
Само да не беше това разочарование на финала... 🍀