4 февр. 2018 г., 21:32

Любовта 

  Поэзия » Любовная, Другая
678 0 1

Ти идваш като кръстница вълшебница, 

но носиш лък на купидон, 

душата ми направи пленница, 

в сърцето ми заби пирон. 

 

Накара ме безумно да се влюбя, 

в душата и сърцето на жена, 

а после в миг да я загубя, 

да погубя любовта. 

 

 

 

 

© Иван Бодуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красиво написана творба, поздравления!
    Само да не беше това разочарование на финала... 🍀
Предложения
: ??:??