Apr 19, 2020, 6:23 PM

Любовта 

  Poetry » Love
1178 3 2

Любовта е рядко цвете,

цъфтящо

сред знойна пустиня.

 

Любовта е

бисерна мида,

от дълбоко море.

 

Любовта е

полет на птица,

която високо лети.

 

Любовта

е крехкото чувство

във твойто сърце.

 

Затова я пази!

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??