Любовта е рядко цвете,
цъфтящо
сред знойна пустиня.
Любовта е
бисерна мида,
от дълбоко море.
Любовта е
полет на птица,
която високо лети.
Любовта
е крехкото чувство
във твойто сърце.
Затова я пази!
© Румяна Маринова Все права защищены