Jun 1, 2011, 11:42 PM

Любовта 

  Poetry
602 0 1

                                                                  Любовта

Любовта е болка

Любовта е въздишка

Любовта е сълза

и усмивка

кара те да се откъснеш

да полетиш

да се възвишиш... но не падай... не поглеждай... там долу е мрак и самота

там долу е пустош необятна

пустиня необходима

сивота непобедима

само любовта

и вярата

и надеждата способни са

да възвисят човека над ада

над мрака

над пустошта

самотата

и сивотата

на земята

на живота

на суетата човешка

над парите и завистта

над наглостта и простотията

Но не се замисляй над тези думи твърде много

това са просто думи суетни празни възвишени и надути

а почувствай  това чувство

покажи го и го предай...

Любовта...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??