Любовта
Любовта е болка
Любовта е въздишка
Любовта е сълза
и усмивка
кара те да се откъснеш
да полетиш
да се възвишиш... но не падай... не поглеждай... там долу е мрак и самота
там долу е пустош необятна
пустиня необходима
сивота непобедима
само любовта
и вярата
и надеждата способни са
да възвисят човека над ада
над мрака
над пустошта
самотата
и сивотата
на земята
на живота
на суетата човешка
над парите и завистта
над наглостта и простотията
Но не се замисляй над тези думи твърде много
това са просто думи суетни празни възвишени и надути
а почувствай това чувство
покажи го и го предай...
Любовта...
© Нели Все права защищены