Oct 1, 2007, 5:12 PM

Любовта! 

  Poetry
1135 0 4
Два свята, една съдба.
Eдна съдба в един живот.
Любовта спасява всеки свят стига споделена да е тя...!

(by xpucu)

© Хриси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??