1 oct 2007, 17:12

Любовта! 

  Poesía
1134 0 4
Два свята, една съдба.
Eдна съдба в един живот.
Любовта спасява всеки свят стига споделена да е тя...!

(by xpucu)

© Хриси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??