Dec 6, 2007, 11:20 AM

Любовта е... 

  Poetry » Love
561 1 6

Да се нося свободно в небето,

с устни да галя нощта,

да се вълнува в гърдите сърцето -

това за мен е любовта...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??