6 дек. 2007 г., 11:20

Любовта е... 

  Поэзия » Любовная
563 1 6

Да се нося свободно в небето,

с устни да галя нощта,

да се вълнува в гърдите сърцето -

това за мен е любовта...

© Erato Eratova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??