Любовта е съзвучие,
океан от мечти,
тихо, нежно обричане
и окови в лъчи.
Любовта е отдаване,
грях, невинност и свян,
бездиханно разпятие,
полубог, полухрам.
Любовта е магия,
порив, трепет и зов,
прелетяла идилия,
светлина след потоп.
© Жулиета Великова All rights reserved.