15.02.2014 г., 22:17 ч.

Любовта е... 

  Поезия » Любовна
780 1 6

 

 

Любовта е съзвучие,

океан от мечти,

тихо, нежно обричане

и окови в лъчи.

 

 

Любовта е отдаване,

грях, невинност и свян,

бездиханно разпятие,

полубог, полухрам.

 

 

Любовта е магия,

порив, трепет и зов,

прелетяла идилия,

светлина след потоп.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??