Успокоение за наранените ли е това?
Успокоение, че са невинни, чисти?
Успокоение да чакаш любовта
да нахлуе изцяло в твоите мисли?
Успокоение, истина или лъжа...
Любовта има ли я? Питам.
Има ли я и каква е тя?
Изгаряща ли е? Неповторима?
Ами сексът? За вас какво е ?
Повърхностно допълнение?
Може би грях?
Ако е само секс
ще е падение,
защо забравяте насладата
не проумях...
Ако е без любов, е за лесните
така ли?
Ако е само секс - то душата
ще поквари?
Без чувства, привързване и обич,
удоволствие и нищо повече.
А замисляли ли сте се дали,
все пак Тях още нещо ще ги свързва.
Само секс да бъде - надали,
има спомени, привързаност или пък чувства.
Всеки сам избира си живота,
да съдиш редно ли е отстрани?
Не се меси, не се знае как и с колко
утре всеки от нас за греховете ще плати!
© Мира All rights reserved.