Jul 17, 2007, 9:55 AM

Любовта се ражда 

  Poetry
793 0 5
Любовта се ражда



Любовта се ражда
и огрява със светлина,
пътя осветява,
блести като звезда.

Да обичаш значи да си жив.
Да оцеляваш в живота сив.
Да дариш сърце и радост,
да останеш млад и в старост.

На небосвода греят рой звезди.
Коя на моя път ще заблести?
Коя ще срещне твоятя звезда,
в теб да  пламне моята искра?

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??