Любовта се ражда
и огрява със светлина,
пътя осветява,
блести като звезда.
Да обичаш значи да си жив.
Да оцеляваш в живота сив.
Да дариш сърце и радост,
да останеш млад и в старост.
На небосвода греят рой звезди.
Коя на моя път ще заблести?
Коя ще срещне твоятя звезда,
в теб да пламне моята искра?
© Лилия Нейкова Всички права запазени
Много ми допадна !
Лека вечер !