Apr 23, 2009, 8:44 AM  

Люлякова обич 

  Poetry » Landscape
618 0 11

Люлякова пролет
във въздуха трепти.
На небето синьо
слънцето блести.


Люлякът упойва
със сластен аромат.
На любов ухае 
нежният му цвят.

Люлякова обич
нежно ми шепти.
Нейде в сърцето
гонят се мечти.

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??