Люлякова пролет
във въздуха трепти.
На небето синьо
слънцето блести.
Люлякът упойва
със сластен аромат.
На любов ухае
нежният му цвят.
Люлякова обич
нежно ми шепти.
Нейде в сърцето
гонят се мечти.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados