Jul 16, 2008, 10:31 AM

Магистрала 

  Poetry » Other
830 0 9

Капките ли шибаха колата

Или бяха бурните аплодисменти

За синхрон между небето и земята

За камъни под пластове цимент и

Чистачките отмерваха тактове

Каква песен се чуваше само...

На цилиндрични двигателни махове

И вятърен шепот от рано

 

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??