16 jul 2008, 10:31

Магистрала 

  Poesía » Otra
831 0 9

Капките ли шибаха колата

Или бяха бурните аплодисменти

За синхрон между небето и земята

За камъни под пластове цимент и

Чистачките отмерваха тактове

Каква песен се чуваше само...

На цилиндрични двигателни махове

И вятърен шепот от рано

 

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??