Jul 4, 2020, 7:50 AM

Май 

  Poetry
439 0 0

Под похлупака на времето, живота ври и кипи.

И от парата, прозират по малко душите ни.

Готвачът пее

май

се събужда в песен

Щъркелите разперват деня в крилете си,

преследвайки слънцето, прежулило последния феникс

© Хей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??