Под похлупака на времето, живота ври и кипи.
И от парата, прозират по малко душите ни.
Готвачът пее
май
се събужда в песен
Щъркелите разперват деня в крилете си,
преследвайки слънцето, прежулило последния феникс
© Хей Todos los derechos reservados