Aug 25, 2015, 10:55 PM  

Северна Македония в ЕС? 

  Poetry » Civilian
300 0 0

Докато тази държава има претенции териториални,

българските политици нямат основания морални

да я подкрепят за ЕС.

Господа управници, стреснете се!
Австрия примерно няма към Германия аспирации.

Разбират се отлично тези нации.

Като спре да финансира ОМО Илинден,

може да приобщим и нея някой ден.

 

www.mediapool.bg/dogovorat-za-dobrosasedstvo-s-makedoniya-nai-nakraya-shte-bade-odobren-news238355.html 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??