Докато тази държава има претенции териториални,
българските политици нямат основания морални
да я подкрепят за ЕС.
Господа управници, стреснете се!
Австрия примерно няма към Германия аспирации.
Разбират се отлично тези нации.
Като спре да финансира ОМО Илинден,
може да приобщим и нея някой ден.
www.mediapool.bg/dogovorat-za-dobrosasedstvo-s-makedoniya-nai-nakraya-shte-bade-odobren-news238355.html
© Георги Все права защищены