Хей, поетчето,
стига плачи.
Я ела край басейнчето и гърба попечи.
Кой ти слуша красивите думи?
Само злато в ушите дрънчи!
Всички котки станаха пуми
с ненаситни и алчни очи!!!!
Няма смисъл, защо да пищиш,
тук изплашени вече са всички!
И светат ще въртиме на шиш, за да трупаме нашите парички!!!
© Явление All rights reserved.