28.07.2010 г., 9:25 ч.

Малко радост за поетчето! 

  Поезия
475 0 2

Хей, поетчето,
         стига плачи.
              Я ела край басейнчето и гърба попечи.
     Кой ти слуша красивите думи?
          Само злато в ушите дрънчи!
                    Всички котки станаха пуми
       с ненаситни и алчни очи!!!!
   Няма смисъл, защо да пищиш,
     тук изплашени вече са всички!
    И светат ще въртиме на шиш, за да трупаме нашите парички!!!

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??