Feb 13, 2007, 9:06 PM

МАРИ 

  Poetry
672 0 5
МАРИ

Здравейте, аз съм Мари.
На диванчето се разположих.
Мартини налях и всички ангажименти отложих ;)
Усещам го, как се движи.
Леекичко примижих.
Иххх, че е приятно, навън вали, колко е невероятно.
Ама верно е, мнооого приятно :)

Свещта гори спокойно, пламъчето потрепва, като
разтревожен полски заек по време на буря.
Капките дъждовни тропат ламаринено и
лениво се стичат по прозрачното битие.

Погледът се рее в нищото и въздуха застива
по пътя му. Тишина. Потропване на чаша.
Мирис. Масата блести в очите и поема
в себе си времето на тънък слой,
като прах,
пуснах си Бах ... :)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??