Jun 10, 2009, 3:07 PM

Машината на времето 

  Poetry
419 0 2

Търся машината на времето,

защото искам да се върна.

Да премахна от плещите си бремето

и в щастлив човек да се превърна.

Не искам в бъдещето да поглеждам -

нека си остане тайна.

Повече няма да те подвеждам

с красотата си омайна.

Търся машината на времето,

за да се променя.

Лутам се сред облаци от схеми,

искам да се преродя.

Търся машината на времето,

а тя е всъщност вътре в мен.

Не мога да променя миналото,

но го преживявам всеки ден.

Спомените са машината на времето -

болезнени или красиви.

Какво значение има?!

Точно те поддържат ни живи.

© Лекса Джорджис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Май на всички ни се иска да имаме такава машина на времето...Защото всички сме правили грешки, които ни се иска да не сме правили! Най-важното е да не ги повтаряме!
  • Ще я намериш! Поразрови се в себе си по-дълбоко!
Random works
: ??:??