Търся машината на времето,
защото искам да се върна.
Да премахна от плещите си бремето
и в щастлив човек да се превърна.
Не искам в бъдещето да поглеждам -
нека си остане тайна.
Повече няма да те подвеждам
с красотата си омайна.
Търся машината на времето,
за да се променя.
Лутам се сред облаци от схеми,
искам да се преродя.
Търся машината на времето,
а тя е всъщност вътре в мен.
Не мога да променя миналото,
но го преживявам всеки ден.
Спомените са машината на времето -
болезнени или красиви.
Какво значение има?!
Точно те поддържат ни живи.
© Лекса Джорджис Все права защищены