Mar 29, 2007, 9:55 PM

Мазохизъм 

  Poetry
680 0 1

Безмилостно вали дъждът
и не зная накъде да се обърна.
Кога ли ще се нараня сама?
Не мога да се спра и да се върна.

Кога сама ще си забия ножа,
кога кръвта си грешна ще пролея?
Ти караш да настръхва мойта кожа.
От този поглед знам, ще полудея.

Не ме мъчи така, кажи ми!
Кажи, че искаш да ме имаш!
Че тъй желая те, прости ми.
А аз прощавам ти, че ме избираш.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??