29.03.2007 г., 21:55 ч.

Мазохизъм 

  Поезия
678 0 1

Безмилостно вали дъждът
и не зная накъде да се обърна.
Кога ли ще се нараня сама?
Не мога да се спра и да се върна.

Кога сама ще си забия ножа,
кога кръвта си грешна ще пролея?
Ти караш да настръхва мойта кожа.
От този поглед знам, ще полудея.

Не ме мъчи така, кажи ми!
Кажи, че искаш да ме имаш!
Че тъй желая те, прости ми.
А аз прощавам ти, че ме избираш.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??