Jan 21, 2009, 1:37 PM

Мечта 

  Poetry » Other
895 0 2

Покажи ми света през твоите очи,

нарисувай мечта, в която живота блести.

 Приеми ми такъв: странен, отнесен, безличен,

 сив отенък без звук,

нарисувай ми свят безграничен.

Оцвети всичко във лилаво,

искам в небето със теб да летя,

нека бъде нощ изумрудена,

нека не свършва съня.

 

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??