Покажи ми света през твоите очи,
нарисувай мечта, в която живота блести.
Приеми ми такъв: странен, отнесен, безличен,
сив отенък без звук,
нарисувай ми свят безграничен.
Оцвети всичко във лилаво,
искам в небето със теб да летя,
нека бъде нощ изумрудена,
нека не свършва съня.
© ShamelessDreams Todos los derechos reservados