Oct 26, 2012, 4:47 PM

Мечта 

  Poetry » Other
639 0 1

Наоколо летят безброй мечти.

Протегнах се и улових една.

Хареса ми....

реших, че ще си я опитомя.

Едва помислила това,

погледнах във ръцете си.

Стояха празни.

Отлетя....

© Галина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??