26 oct 2012, 16:47

Мечта 

  Poesía » Otra
640 0 1

Наоколо летят безброй мечти.

Протегнах се и улових една.

Хареса ми....

реших, че ще си я опитомя.

Едва помислила това,

погледнах във ръцете си.

Стояха празни.

Отлетя....

© Галина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??