Mar 7, 2007, 6:55 PM

Мечта 

  Poetry
606 0 2
Една мечта - един хляб.
Две мечти - и един домат.
Три мечти - и сирене до тях.
Четири мечти - и щипка сол.
Пет мечти - и две усмихнати лица.
Шест мечти - и бъклица вода.
Седем мечти - и до мене жена.
Осмата - илюзия в нощта.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересни мечти Иван.
    Харесаха ми.
  • това ми хареса повече от другото защото има мечти! поздрав!
Random works
: ??:??