7.03.2007 г., 18:55 ч.

Мечта 

  Поезия
607 0 2
Една мечта - един хляб.
Две мечти - и един домат.
Три мечти - и сирене до тях.
Четири мечти - и щипка сол.
Пет мечти - и две усмихнати лица.
Шест мечти - и бъклица вода.
Седем мечти - и до мене жена.
Осмата - илюзия в нощта.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересни мечти Иван.
    Харесаха ми.
  • това ми хареса повече от другото защото има мечти! поздрав!
Предложения
: ??:??