Някога мечтах
плаках и се смях
Сега го няма и животът е измама голяма
Тъмнината поглъща ме
бавно и се чувствам
толкова жадно
За капка любов
за късче от стария ми живот
Една мечта толкова прекрасна
стана опасна
превърна се в реалност
една но не красива и добра
а кошмарна
Една тайна разкри се
пред мен че мечтата красива
е лъжа и измама
и красотата голяма превърна се
в тъжна злокобна драма
а сега бягам от нея но изход
май вече няма и боли голямата рана в мен
но продължавам всеки ден да мечтая и копнея
Мечтата да се превърне не в тъмна тъга каквато е сега
а просто в една Красота
в една любов без самота
by TiN4eTyYy
© Христина Кътова All rights reserved.