10 нояб. 2008 г., 11:42

Мечта 

  Поэзия
857 0 3

Някога мечтах
плаках и се смях
Сега го няма и животът е измама голяма

Тъмнината поглъща ме
бавно и се чувствам
толкова жадно
За капка любов
за късче от стария ми живот

Една мечта толкова прекрасна
стана опасна
превърна се в реалност
една но не красива и добра
а кошмарна

Една тайна разкри се
пред мен че мечтата красива
е лъжа и измама

и красотата голяма превърна се
в тъжна  злокобна драма

а сега бягам от нея но изход
май вече няма и боли  голямата рана в мен
но продължавам всеки ден да мечтая и копнея
Мечтата да се превърне не в тъмна тъга каквато е сега
а просто в една Красота
в една любов без самота        

by TiN4eTyYy

© Христина Кътова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • lenya (Елена ) мн благодаря за хубавия съвет
  • На мен пък ми харесва именно заради усещането за хаос...иначе частта с "лайната" /извинявам се/ нещо не ми допадна..убедена съм,че можеш да намериш и по-добра рима на "красота" и тн...
  • Замисъла е добър, но според мен е пълен хаос... нищо лично!Успех!
Предложения
: ??:??