Jan 7, 2016, 10:45 AM

Мечта 6 

  Poetry » Love
282 0 0

От неволи духом несломена,

от светла утрин озарена,

нежна като пролетта -

с вълшебство и чар -

от Бога дар -

туй е моята мечта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??